Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificãri în special în zona Bărăganului, Dobrogei și la munte, pe parcursul  zilei. Dimineața și noaptea, sunt posibile în unele zone joase să existe condiții de ceațã și numai izolat și de brumã.

Astăzi temperatura aerului se va menține în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și numai izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, în sud și est.


PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. România este cuprinsă de FRIG


Vremea va rămâne rãcoroasã în majoritatea regiunilor.  Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales în partea de sud a țării unde vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla în slab până la moderat cu intensificãri doar în zona montană pe timpul nopții.

Duminică, temperatura aerului va  crește ușor în toatã țara, astfel cã vremea va deveni caldă în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în jumãtatea de sud a teritoriului și doar izolat în extremitatea sud-esticã.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
 Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificãri în special în zona Bărăganului, Dobrogei și la munte, pe parcursul  zilei. Dimineața și noaptea, sunt posibile în unele zone joase să existe condiții de ceațã și numai izolat și de brumã.Astăzi temperatura aerului se va menține în jurul...

Preluat de la EVZ