Doi polițiști care se îndreptau spre o intervenție la bordul unei autospeciale au fost implicați, astăzi, într-un accident rutier. Unul dintre ei a fost rănit.

Accidentul s-a produs în localitatea Marginea, județul Suceava, transmite News.ro. Doi agenți de la postul de poliție din localitate se îndreptau cu mașina de serviciu spre un caz semnalat la 112. Autospeciala de Poliție era cu semnalele acustice și luminoase pornite. La un moment dat, în depășire, dintr-o coloană de mașini a ieșit un autoturism condus de o șoferiță ce a încercat să facă stânga pe un drum lateral fără să acorde prioritate mașinii de Poliție.

Agentul a încercat să evite impactul, însă, în cele din urmă a lovit mașina condusă de femeie.

În urma impactului, unul dintre polițiști a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Tot la spital, a ajuns și șoferița implicată în accident, care a suferit un atac de panică. De asemenea, un copil care se afla în mașină cu femeia și cel de al doilea polițist au fost consultați de medici, însă aceștia nu au pățit nimic.

Autospeciala de Poliție a fost grav avariată în urma accidentului.

FOTO: Arhivă

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/politist-ranit-de-masina-unei-soferite-care-nu-a-acordat-prioritate-femeia-a-ajuns-si-ea-la-spital-42713.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/politist-ranit-de-masina-unei-soferite-care-nu-a-acordat-prioritate-femeia-a-ajuns-si-ea-la-spital-42713-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv