Federaţiile naţionale afectate de această sancţiune, adoptată în unanimitate sâmbătă, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al IWF de la Bucureşti şi care va intra în vigoare la jumătatea lunii octombrie sunt, pe lângă Rusia, cele din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, China, Republica Moldova, Kazahstan, Turcia şi Ucraina, informează AGERPRES.

“Nu văd nimic bun în această decizie şi înţeleg care îi este scopul. Cred că IWF va regreta această decizie. (…) Este o decizie împotriva acestui sport”, a comentat antrenorul lotului de haltere al Rusiei, Nikolai Kolesnikov, citat de agenţia rusă R-Sport.

Din Comitetul Executiv al IWF face parte şi Nicu Vlad, conducătorul Federaţiei Române de Haltere, care îndeplineşte şi funcţia de vicepreşedinte al IWF, în care a fost ales pe 29 mai, cu ocazia Congresului de la Bangkok.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Federaţiile naţionale afectate de această sancţiune, adoptată în unanimitate sâmbătă, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al IWF de la Bucureşti şi care va intra în vigoare la jumătatea lunii octombrie sunt, pe lângă Rusia, cele din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, China, Republica Moldova, Kazahstan, Turcia şi Ucraina, informează AGERPRES.'Nu văd...

Preluat de la EVZ