Proiectul editorial „Trollywood” adună cele mai dezbătute texte de proză scurtă publicate de-a lungul timpului pe blogul actriţei şi scriitoarei Lorena Lupu – blog care în septembrie a împlinit 10 ani. ”Fie că sunt sketch-uri, întâmplări de-a drepturi cretine cu oameni și mai cretini, povestiri de amor ratat, „memorii” care te poartă cu autostopul de la Sfântu Gheorghe la București și viceversa, din crâșme dubioase pe străzi de negăsit nici cu GPS-ul sau pe scene importante unde au loc lucruri total neimportante, Lorena reușește să surprindă prostia și ipocrizia umană în formele ei pure și să te facă, dincolo de porțiile sănătoase de râs, să empatizezi cu subiecte şi persoane despre care nici nu ai fi crezut c-o să-ți pese”, transmite editorul volumului.

Lorena Lupu, din Sfântu Gheorghe, absolventă a Universitățoo Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, Secţia Actorie, în clasa lui Florin Zamfirescu, a debutat deopotrivă în teatru și în literatură în 2006. Cinci ani mai târziu, Lorena Lupu a debutat ca dramaturg. Joacă în filmele „Return of the Living Dead 4”, „Je vous trouve tres beau, Diaz” şi în serialele „Las Fierbinţi” şi „Lecţii de viaţă”, și are o celebră apariţie la emisiunea „iUmor”, pentru care postul Antena 1 a fost și amendat de CNA. Are la active numeroase premii de treatru. Separat de jocul pe scenă, sau în fața camerelor video, Lorena Lupu are și o carieră intensă ca jurnalist, scriind de-a lungul timpului pentru reviste ca Maxim, Playboy, Vice, Tabu, Reader’s Digest ș.a. Din 2014 s-a „retrase” pe blogul ei, „Trollywood”, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai citite și controversate. Cartea de față, care păstrează titlul blogului, este un „worst of” al textelor publicate de Lorena Lupu online în ultimul deceniu. ( Sursa foto: Hiperliteratura)

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Proiectul editorial „Trollywood” adună cele mai dezbătute texte de proză scurtă publicate de-a lungul timpului pe blogul actriţei şi scriitoarei Lorena Lupu – blog care în septembrie a împlinit 10 ani. ”Fie că sunt sketch-uri, întâmplări de-a drepturi cretine cu oameni și mai cretini, povestiri de amor ratat, „memorii”...

Preluat de la EVZ