Sorana Cîrstea a acces în „sferturile” de la Linz, după ce, aseară, a învins-o pe Natalia Vikhlyanţeva (Rusia, 69 WTA), scor 7-6(14), 6-4, bifând, astfel, cea de-a 400-a victorie din carieră. Târgovișteanca a făcut un meci incredibil, având nevoie de două ore și 12 minute de joc pentru a triumfa în fața rusoaicei. Doar primul act s-a consumat într-o oră și 20 de minute, după un tie-break de poveste. „Cu siguranţă că a fost cel mai lung tie-break din viaţa mea! La un moment dat nici nu mai ştiam cât e scorul. A fost o luptă strânsă, sunt bucuroasă pentru calificare”, a reacționat „Sore” la final.

Astăzi, de la ora 21:00, Cîrstea se va bate pentru un loc în semifinale cu Magdalena Rybarikova (Slovacia, 28 WTA). De la ora 15:00, cealaltă reprezentantă a României la Linz, Mihaela Buzărnescu, se va duela, tot în „sferturi”, cu elvețianca Belinda Bencici.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Sorana Cîrstea a acces în „sferturile” de la Linz, după ce, aseară, a învins-o pe Natalia Vikhlyanţeva (Rusia, 69 WTA), scor 7-6(14), 6-4, bifând, astfel, cea de-a 400-a victorie din carieră. Târgovișteanca a făcut un meci incredibil, având nevoie de două ore și 12 minute de joc pentru a...

Preluat de la EVZ