Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit pentru „Evenimentul zilei”, despre viitoarele alegeri ce vor avea loc la LPF și FRF. Mai întâi, Gino Iorgulescu și Sorin Drăgoi vor lupta la algerile prezidențiale de la Ligă, la data de 23 octombrie.

„Corleone” crede că rezultatul va fi unul previzibil. „Iorgulescu va câștiga cu siguranță un nou mandat. Are susținere politică. Și Drăgoi are, dar nu atât de mare. Miza este legată de drepturile de televizare, sunt bani mulți, chiar dacă la următoarea licitație nu se vor mai obține atât de mulți bani ca în trecut, pentru că avem un campionat slab. Acum doar Gigi Becali mai există, el taie și spânzură, cumpără tot”, ne-a spus Dragomir.

Întrebat dacă îi lipsește șefia LPF, „Corleone” a răspuns franc. „Nici nu vreau să mai aud. Nici n-am mai trecut pe la sediul ăla, pe care eu l-am construit. Au vrut să mă bage nevinovat la pușcărie, nu îmi mai trebuie.”

„Nu există opoziție clară”

În ceea ce privește alegerile pentru șefia FRF, „Oracolul din Bălcești” face o previziune deloc încurajatoare. „Sunt mari șanse ca Burleanu să câștige și cel de-al doilea mandat. Văd că, deocamdată, nu există o opoziție clară la președintele FRF. Nu se știe cine va fi contracandidat. Burleanu poate să devanseze alegerile și să le fixeze cu o jumătate de an mai devreme. Cred că are susținere în continuare, din afara fenomenului. Nu e nimeni nebun să plece de la Federație, acolo sunt bani mulți, sunt interese. La noi s-a dat briciul la maimuță”, a afirmat Dragomir.

Popescu sau Hagi, cei mai potriviți

„A făcut Burleanu și lucruri bune, la FRF”, este întrebarea care îl înveselește pe fostul șef de la LPF. „Doar dacă o fi gătit vreo prăjitură să fi făcut ceva bun, că la fotbal nu se pricepe. Îl întrebi una și răspune alta, vorbește în dodii”. Dragomir crede că stâlpii „Generației de Aur” ar fi fost potriviți să conducă la „Casa Fotbalului”. „Popescu sau Hagi era buni să ajungă în scaunul de președinte. Acum nu se poate, așa că eu îl văd și pe Marica. Vorbește 5-6 limbi străine, e din fenomen, are prestanță. Mi se pare cel mai indicat”, a conchis Dragomir

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit pentru „Evenimentul zilei”, despre viitoarele alegeri ce vor avea loc la LPF și FRF. Mai întâi, Gino Iorgulescu și Sorin Drăgoi vor lupta la algerile prezidențiale de la Ligă, la data de 23 octombrie.„Corleone” crede că rezultatul va...

Preluat de la EVZ