Nici nu s-a eliberat fotoliul de şef al Transporturilor, că mai mulţi lideri PSD sau membri de partid dau târcoale unuia dintre cele mai râvnite posturi din guvernul Tudose. Principalul pretendent la fotoliul de ministru al Transporturilor este deputatul Gabriel Vlase, fratele lui Constantin Vlase, care conform declaraţiei de avere, din vara anului 2015, a actualului premier, l-a împrumutat pe Mihai Tudose cu 10.000 euro. Gabriel Vlase este deputat, în prezent, este vicepreședinte al Camerei Deputaților. Din 2015, Gabriel Vlase este vicepreşedinte al PSD, fost subprefect de Bacău şi doctor în ştiinţe militare la Academia Naţională de Informaţii.

Şi preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău are mai mari şanse să devină ministrul Transporturilor. Liviu Dragnea ar vrea să-l recompenseze cu funcţia de ministru al Transporturilor după ce a pierdut postul de preşedinte al Curţii de Conturi, cel mai probabil în urma unei plângeri penale depuse de liberalul Marin Anton, în urma unei altercaţii de la o nuntă. Bădălău este văzut în interiorul PSD ca unul dintre cei mai influenţi „baroni” locali, în mandatul lui Liviu Dragnea.
Dragoş Titea, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor „vânează”, de asemenea, fotoliul de şef al Transporturilor. Recunoscut în zona Ardealului ca un „rege” al slott-urilor, (celebrele păcănele), absolvent al uneia dintre cele mai controversate instituţii de învăţământ superior, Dragoş Titea este un personaj contestat, mai ales, după episodul prezentat în mass-media, când îşi plimba secretara cu un elicopter al statului.

rootstireaActualitate/EsentialEconomie
Nici nu s-a eliberat fotoliul de şef al Transporturilor, că mai mulţi lideri PSD sau membri de partid dau târcoale unuia dintre cele mai râvnite posturi din guvernul Tudose. Principalul pretendent la fotoliul de ministru al Transporturilor este deputatul Gabriel Vlase, fratele lui Constantin Vlase, care conform declaraţiei de...

Preluat de la EVZ