Polițiștii au lansat o amplă operațiune, în urma acestui incident. 

Cel puțin patru persoane au fost transportate la spital. „Cel puțin două persoane au fost rănite de gloanțe, dar altele au suferit și alte răni”, a spus un purtător de cuvânt al poliției, Fredrik Bratt, fără a specifica despre ce fel de răni este vorba. Toți cei patru răniți sunt bărbați, a precizat el. 

O persoană a fost arestată fiind acuzată de tentativă de crimă după atacul din Trelleborg, în sudul Suediei. „O persoană a fost arestată, cinci au fost luate pentru interogatoriu în legătură cu acest atac”, a spus ofițerul de poliție Hans Nilsson, conform publicației The Local. 

Niciuna dintre persoanele rănite nu are viața în pericol, susțin polițiștii care nu cred că atacul ar fi unul terorist. 

Serviciile de urgență au primit mai multe telefoane care anunțat focurile de armă, în jurul orei 22.30, joi seara, după ce mai mulți bărbați au fost răniți în centrul orașului. 

Opt ambulanțe au fost trimise la fața locului și patru bărbați au fost transporați la spital – doi cu răni de pistol, unul cu răni de cuțit. Este vorba despre tineri cu vârste între 18 și 25 de ani. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Polițiștii au lansat o amplă operațiune, în urma acestui incident. Cel puțin patru persoane au fost transportate la spital. „Cel puțin două persoane au fost rănite de gloanțe, dar altele au suferit și alte răni”, a spus un purtător de cuvânt al poliției, Fredrik Bratt, fără a specifica despre ce...

Preluat de la EVZ