Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca va deschide, la sfârșitul lunii octombrie, un birou în Japonia, devenind prima universitate din România cu reprezentanță în această țară, dar și în Asia, transmite agenția Mediax.

Decanul Facultății de Business a UBB Cluj-Napoca, Ioan Alin Nistor, a declarat, vineri, la un seminar destinat companiilor japoneze din România, că scopul acestui birou este aducerea unui număr cât mai mare de studenți japonezi în România.

UBB va deschide la sfârșitul lunii octombrie un birou în Japonia, la Universitatea Kobe, fiind prima universitate din România care va avea o reprezentanță în această țară dar și în Asia, scopul fiind aducerea unui număr cât mai mare de studenți japonezi în România, la Cluj-Napoca, astfel încât să fie întărit și mai mult conceptul de multiculturalism al universității noastre. La Facultatea de Business avem acum 7 studenți japonezi, sperăm să vină câteva zeci. De asemenea, până la sfârșitul anului, Universitatea Kobe va deschide un birou în cadrul UBB, pentru a arăta în Japonia ce face UBB și a întări relațiile bilaterale academice între cele două țări”, a spus Nistor.

Potrivit acestuia, Cluj-Napoca este un oraș atractiv pentru companiile japoneze, în primul rând datorită industriei IT.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/o-universitate-din-romania-deschide-reprezentanta-in-japonia-43035.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/o-universitate-din-romania-deschide-reprezentanta-in-japonia-43035-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv