La câteva minute de la începutul conferinţei de presă a lui Michel Barnier şi David Davis, de la sfârşitul ultimei runde de negocieri, ”EU Supergirl”, aşezată în primul rând de scaune, a fost îndepărtată şi apoi dată afară de responsabili din serviciul de presă al Comisiei UE, ajutaţi de paznici.

Madeleina intenţiona să înmâneze şefului negociatorilor UE o carte cu povestiri desenate, scrisă şi ilustrată de ea însăşi, numită ”Theresa Maybe In Brexitland”, pentru a-i demonstra susţinerea şi faptul că în Regatul Unit ”există o amplă campanie pentru – remain -, iar noi nu susţinem ridicolele ţipete pe care Davis le lansează”, a spus ea jurnaliştilor prezenţi, înainte de a fi obligată să părăsească sala, deşi avea acreditările necesare pentru a intra în instituţiile UE.

”E prima oară când vin la Bruxelles, asta pentru că şi eu sunt jurnalistă şi am câştigat un concurs UE pentru un articol pe care l-am scris despre utilizarea fondurilor europene în regiunea unde locuiesc”, a spus ea, revoltată. Fiindcă EU Supergirl doreşte doar un lucru: ”să oprească Brexitul, pur şi simplu, fiindcă asta va fi un dezastru total”. Acum, după tratamentul primit la Bruxelles, a declarat că este foarte dezamăgită.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
La câteva minute de la începutul conferinţei de presă a lui Michel Barnier şi David Davis, de la sfârşitul ultimei runde de negocieri, ''EU Supergirl'', aşezată în primul rând de scaune, a fost îndepărtată şi apoi dată afară de responsabili din serviciul de presă al Comisiei UE, ajutaţi de...

Preluat de la EVZ