„Mulțumesc pentru susținere colegilor! Mi-am păstrat decizia pe care am luat-o de ieri și mi-am susținut-o”, a spus Sevil Shhaideh la finalul ședinței CEX a PSD.

UPDATE – Criza din PSD se prelungește. Mâine se reiau luptele. Sevil Shhaideh și Rovana Plumb NU VOR SĂ RĂMÂNĂ în Guvern

Îmi mențin decizia de demisie și cred în continuare că programul de guvernare trebuie să meargă mai departe. Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au susținut. Eu am aflat că sunt în dosarul Belina de la presă, dar îmi susțin în continuare nevinovăția. Motivația demisiei mele este strict politică și nu vreau să intru în mai multe amănunte. Am promis că vom face lucruri bune pentru românii care ne-au ales. Nu mi s-a cerut să plec”, a spus Rovana Plumb.  

​Nu s-a ajuns la niciun rezultat în urma ședinței CExN al PSD, miniștrii Shaidehh și Plumb și-au dat demisiile, dar nu au fost acceptate. Mihai Tudose este încă premier, mâine va avea loc o nouă ședință CExN, de la ora 12, începând de unde a rămas joi. 

Liviu Dragnea a declarat după întâlnirea CEx al PSD că membrii partidului şi-au exprimat dorinţa de a nu pleca din Guvern miniştrii Shhaideh şi Plumb, după ce la început aceştia şi-au exprimat intenţia de a pleca. După toate discuţiile, au fost întrebate pentru a două oară dacă îşi menţin poziţia şi au răspuns afirmativ. 

rootstireaActualitate/Esential
„Mulțumesc pentru susținere colegilor! Mi-am păstrat decizia pe care am luat-o de ieri și mi-am susținut-o”, a spus Sevil Shhaideh la finalul ședinței CEX a PSD.UPDATE - Criza din PSD se prelungește. Mâine se reiau luptele. Sevil Shhaideh și Rovana Plumb NU VOR SĂ RĂMÂNĂ în Guvern Îmi mențin decizia...

Preluat de la EVZ