Tudose a declarat, joi seară, că atât Sevil Shhaideh cât și Rovana Plumb au venit să-i prezinte demisiile, după ce au primit citații de la DNA.

”Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, după ce au primti citațiile de la DNA, au venit să-mi prezinte demisiile. L-am sunat pe Liviu Dragnea și am vorbit și cu alți colegi și am reușit să le oprim, pentru a nu da un semn de degringoladă în guvern”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Rovana Plumb îl contrazice pe premier, susținând, vineri seara, în direct la Antena 3, că în ceea ce o privește, lucrurile nu au stat așa.

”În ceea ce mă privește, nici vorbă” a replicat Rovana Plumb, la ”Exces de Putere”.

Rovana Plumb a explicat că și-ar fi exprimat verbal dorința de a demisiona, joi, însă decizia a fost luată duminică seara, după interviul acordat de premierul Tudose la Antena 3. Premierul a vorbit în interviul respectiv despre miniștrii care au probleme penale și care strică imaginea Guvernului.

Rovana Plumb a mai declarat că scopul principal al ședinței CExN al PSD a fost acela de a nu pune la îndoială continuitatea guvernării.

”Principala noastră preocupare a fost să menținem guvernarea. Pentru că trebuie să mergem înainte, pentru că nu trebuie să fie niciun semn de întrebare asupra guvernării, au trebuit luate niște decizii. Aceasta a fost prioritatea noastră” a spus Rovana Plumb la Antena 3.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Tudose a declarat, joi seară, că atât Sevil Shhaideh cât și Rovana Plumb au venit să-i prezinte demisiile, după ce au primit citații de la DNA.”Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, după ce au primti citațiile de la DNA, au venit să-mi prezinte demisiile. L-am sunat pe Liviu Dragnea și...

Preluat de la EVZ