În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 148.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de aproximativ 43.000 treceri mijloace de transport.

Reamintim că accesând aplicația on-line „Media timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internațional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcție de trafic și timpii de așteptare în culori diferite.

Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În zonele de competență – punctele de trecere și  “frontiera verde” – polițiștii de frontieră au constatat:

  • 58 fapte ilegale (23 infracțiuni și 35contravenții) săvârșite atât de cetățeni români cât și străini;
  • valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la aproximativ 15.675 lei;
  • au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituții, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în țară), care depășeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 392.849 lei;
  • nu s-a permis intrarea în țară a 26 cetățeni străini, care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege și de asemenea, nu s-a permis ieșirea din România unui număr de 14 cetățeni români din diferite motive legale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/situatia-la-frontiera-in-ultimele-24-de-ore-2-43023.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/situatia-la-frontiera-in-ultimele-24-de-ore-2-43023-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv