EVZ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale lui Stelian Tănase.

Spectacol pentru fraieri

„Aseară am trăit intr-o atmosfera de mare dramă națională. Spectacolul di granda a fost urmarit cu sufletul la gură de cei pasionați de politică și nu numai. Mai erau și alti fraieri (pensionari, salariați, șomeri, etc) prin zonă. Au fost destui, așa încit să asigure audiența maximă televiziunilor de știri. A fost un fior extraordinar. V-ați luat pulsul? Ce s-a întîmplat atit de thrilling de am rămas mesmerizați în fața micilor ecrane ore în șir ca să aflăm un sfert de știre măcar de la conclavul de șase ore al PSD?

Paranoia PSD şi „pokerul” pe mize mari

Liderii PSD, baricadați in sediul luxos din Soseaua Kiseleff, cu bodigarzi, protejați de instalații de bruiaj ca să nu fie ascultați (ce paranoia!), cu jurnaliști stînd lipiți cu urechea de uși, au dezbătut dacă  mai sau nu guvernul lor. E vorba despre guvernul Tudose. Clar, CEx-ul PSD a pus la mezat țara. Nu a fost o șuetă între cîțiva băutori de bere. Nici o intrigă în Cismigiu cu pensionari. S-a jucat o partidă de poker pe mize fff mari. Depindem toti in 2017 de deciziile CEx PSD. Că ne place sau nu! Pe mîinile cui a incăput țara asta!? mă întreb.

„Dacă Tudose ar fi aceptat-o pe Shhaidehh, ar fi fost ultimul om”

S-a văzut teama pesediștilor că rămin fără cașcaval cind Mihai Tudose a amenințat cu demisia. Toată lumea strinsă acolo îl credea anesteziat de regia savantă pusă la cale de Dragnea&Co. Tudose a jucat tare. Nu știu dacă nu cumva la cacealma, cert este că dar a luat potul. A jucat astfel ca să nu se facă de cacao și să fie terminat politic. Dacă se intorcea la Palatul Victoria cu Shhaideh, Plumb, etc. în sacoșă era ultimul om. Toată  lumea l-ar fi disprețuit. A ințeles exact și a plusat. A avut un as de treflă în mînecă pe care l-a jucat la momentul potrivit.

Manevrele lui Dragnea şi ameninţarea premierului

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
EVZ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale lui Stelian Tănase. Spectacol pentru fraieri „Aseară am trăit intr-o atmosfera de mare dramă națională. Spectacolul di granda a fost urmarit cu sufletul la gură de cei pasionați de politică și nu numai. Mai erau și alti fraieri (pensionari, salariați, șomeri, etc) prin zonă. Au fost destui, așa încit să asigure audiența maximă televiziunilor...

Preluat de la EVZ