UPDATE 15:50 – Femeia care ameninţa vineri că se aruncă de la etajul trei al Corpului B al UAIC a fost convinsă să coboare, după cinci ore în care a stat pe pervazul ferestrei, şi a fost transportată la Institutul de Psihiatrie Socola. 


Femeia, în vârstă de 49 de ani, este angajată ca secretară la Facultatea de Biologie, jurnaliștii de la AGERPRES informând că aceasta ar fi fost internată anterior într-o clinică de psihiatrie.

„În urmă cu puţin timp, am fost solicitaţi, prin intermediul serviciului 112, să intervenim pentru un caz în care o femeie ameninţa că se aruncă de la etajul trei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu autospecială dotată cu pernă pneumatică. Aceasta a fost instalată sub fereastra unde se află femeia. În prezent, se lucrează în cooperare cu angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie pentru a determina femeia să nu recurgă la acest gest”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE 15:50 - Femeia care ameninţa vineri că se aruncă de la etajul trei al Corpului B al UAIC a fost convinsă să coboare, după cinci ore în care a stat pe pervazul ferestrei, şi a fost transportată la Institutul de Psihiatrie Socola.  Femeia, în vârstă de 49 de ani, este...

Preluat de la EVZ