Conform primelor informaţii, fetiţa de doar 13 ani se juca într-un parc când a fost luată cu forţa chiar de un cunoscut. Anchetatorii au declarat că suspecţii sunt bănuiţi de viol şi perversiuni sexuale.

Copila ar fi încercat să scape de agresorii săi, dar aceştia au ameninţat-o cu un cuţit, acelaşi cu ajutorul căruia i-au sfâşiat şi hainele.

Pe lângă faptul că a fost violată şi batjocorită în fel şi chip, copila a mai fost şi filmată de unul dintre tineri.

Iniţial, cercetările ar fi fost făcute de o altă structură, nu de poliţiştii de la Crimă Organizată şi de procurorii DIICOT. Potrivit informaţiilor primite de la comisarul şef Costel Manea, şeful SCCO Vrancea, în dosar se fac cercetări pentru mai multe infracţiuni, respectiv viol, lipsire de libertate, pornografie infantilă şi act sexual cu un minor.

Potrivit B1, fata nu ar fi fost violată de toţi cei zece bărbaţi prezenţi în apartament, ci doar de cinci dintre aceştia. Restul ar fi privit scenele şocante, dar nu au participat.

Cei care doar au asistat la scenele de groază prin care a trecut fata au fost audiaţi că martori.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Conform primelor informaţii, fetiţa de doar 13 ani se juca într-un parc când a fost luată cu forţa chiar de un cunoscut. Anchetatorii au declarat că suspecţii sunt bănuiţi de viol şi perversiuni sexuale.Copila ar fi încercat să scape de agresorii săi, dar aceştia au ameninţat-o cu un cuţit,...

Preluat de la EVZ