Un român de 37 de ani a fost înjunghiat, marți, 17 octombrie, cu o furculiță, de un conațional de 21 de ani.

Autoritățile au fost anunțate după ce mai multe persoane au văzut un bărbat care era întins pe asfalt și sângera în zona gâtului.

Medicii de pe ambulanță i-au acordat românului primul ajutor, după care l-au transportat la spital. Deși se afla în stare de șoc, bărbatul era conștient.

Poliția a descins la domiciliul victimei unde a găsit un al bărbat complet dezbrăcat, plin de sânge. Când i-a văzut pe polițiști intrând pe ușă, tânărul a aruncat cu mai multe obiecte în ei, i-a scuipat și i-a insultat, dezvăluie inforoes.ro.

După ce au cercetat locația, polițiștii au realizat că obiectul cu care bărbatul a fost rănit grav este o furculiță din bucătărie.

După câteva ore, poliția a reușit să vorbească cu bărbatul internat în spital. Acesta le-a povestit că locuia în apartament împreună cu agresorul și că s-au certat de la o datorie pe care acesta o avea la plata chiriei.

Scandalul a degenerat, iar tânărul de 21 de ani l-a înjunghiat de mai multe ori cu o furculiță în zona gâtului. A reușit să scape de furia agresorului și a fugit pe stradă pentru a cere ajutor.

Tribunalul numărul 1 din Valencia a decis ca până la pronunțarea unei sentințe definitive, agresorul să rămână în arest.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un român de 37 de ani a fost înjunghiat, marți, 17 octombrie, cu o furculiță, de un conațional de 21 de ani.Autoritățile au fost anunțate după ce mai multe persoane au văzut un bărbat care era întins pe asfalt și sângera în zona gâtului.Medicii de pe ambulanță i-au acordat...

Preluat de la EVZ