Un grav accident de circulație a avut loc în Vrancea noaptea trecută! O persoană a fost rănită în urma impactului dintre două mașini. Șoferul vinovat era în stare avansată de ebrietate.

Amețit de acool, un șofer a scăpat controlul volanului și a intrat pe contrasens unde s-a izbit de altă mașină care circula regulamentar, informează România TV.

Șoferul nevinovat, un cetățean iranian, a fost rănit și a ajuns la spital pentru mai multe investigații. Din câte se parte în mașina lui se mai afla și un cetățean turc, care însă nu a fost rănit.

“Am auzit o bușitură, atâta tot, era un om întins pe trotuar aici, l-a luat salvarea”, a spus un martor la accident.

Șoferul care a produs accidentul era atât de beat încât nu a putut să sufle în alcooltest. Ulterior însă acesta fost dus la spital de către polițiști pentru a-i fi recoltate probele de sânge. De altfel, în mașina lui a fost găsită o sticlă cu vin.

Acum polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Sursă foto/video: ziaruldevrancea.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-provocat-de-un-sofer-beat-un-barbat-nevinovat-in-stare-grava-la-spital-video-43258.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-provocat-de-un-sofer-beat-un-barbat-nevinovat-in-stare-grava-la-spital-video-43258-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv