Experții susțin că aceste rămășițe seamănă remarcabil de mult cu cele ale lui Lucy, un schelet celebru, vechi de 3,2 milioane de ani, descoperit în Etiopia, potrivit The Sun.

Dintele nu seamănă cu nicio o dovadă arheologică descoperită la nicio specie din Europa sau Asia, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind originea umana, care ar fi Africa.

Arheologii se declară uluiți de această nouă descoperire și susțin că au studiat existența ei de mai bine de un an, până s-o facă publică.

Caracteristicile dintelui semănă izbitor de mult cu rămășițele descoperite în Africa de Est, dar sunt cu cinci-șase milioane de ani mai recente decât cele descoperite în Eppelsheim, Germania.

„Este o descoperire incredibilă, dar și un mare mister”, au declarat arheologii.

Teoriile științifice relevă faptul că omul modern a evoluat din Africa de Est, acum 300.000 de ani.

Se presupune că specia umană s-a răspândit pe glob acum 70.000 de ani, dar descoperirile recente contrazic vechile teorii.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Experții susțin că aceste rămășițe seamănă remarcabil de mult cu cele ale lui Lucy, un schelet celebru, vechi de 3,2 milioane de ani, descoperit în Etiopia, potrivit The Sun.Dintele nu seamănă cu nicio o dovadă arheologică descoperită la nicio specie din Europa sau Asia, ceea ce ridică serioase semne...

Preluat de la EVZ