Regele Mihai, care va împlini curând 96 de ani, se află în continuare sub supravegherea medicilor și urmează tratamentul pe care l-a început acum câteva luni, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

“Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, a anunţat Casa Regală duminică.

Regele Mihai va împlini pe data de 25 octombrie 96 de ani, iar cu această ocazie, Familia Regală va găzdui două evenimente importante.

“Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente”, precizează Casa Regală.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Regele Mihai, care va împlini curând 96 de ani, se află în continuare sub supravegherea medicilor și urmează tratamentul pe care l-a început acum câteva luni, se arată într-un comunicat al Casei Regale.'Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de...

Preluat de la EVZ