O crimă oribilă a avut loc sâmbătă noapte într-un sat din județul Botoșani. Un tată aflat în stare de ebrietate și-a înjunghiat copilul de numai 5 ani, noaptea în pat, după un scandal monstru cu soția.

Abominabila crimă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, undeva la primele ore ale dimineții în satul Vânători. Mai precis un bărbat de 34 de ani, s-a întors acasă beat, după ce a petrecut prin sat. În casă se aflau soția bărbatului, fetița acestora de 5 ani și mama săteanului. Se bănuiește că bărbatul aflat în stare de ebrietate a trezit toată casa.

Între cei doi soți a izbucnit un scandal, femeia probabil reproșându-i bărbatului că a venit beat acasă. Supărat, săteanul a pus mâna pe un cuțit și a vrut să-și omoare nevasta. A intervenit mama acestuia.

Bătrâna a reușit să o scoată pe femeie din mâinile bărbatului. Nu a apucat însă să o ferească și pe fetița de 5 ani care dormea în pat. În stare de ebrietate și furios, săteanul și-a înjunghiat propriul copil. Cele două femei au sunat la 112.

Din păcate pentru copil, medicii nu au mai putut face nimic, micuța a fost înjunghiată de propriul tată, mortal, direct în gât. Ucigașul a fost ridicat de polițiști, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-un-barbat-beat-si-a-omorat-propriul-copil-de-5-ani-dupa-un-scandal-cu-sotia-43305.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-un-barbat-beat-si-a-omorat-propriul-copil-de-5-ani-dupa-un-scandal-cu-sotia-43305-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv