Ultima istorisire îl vizează pe un profesor cu greutate de la SNSPA. Acuzațiile vin din partea unei foste studente, care spune că profesorul ei, Conf Univ Dr Ștefan Stanciugelu a sărutat-o cu forța, după ce i-a propus să se culce cu el.

”Cam la 5 minute de mers pe jos de sala de curs opreşte maşină si îmi spune că ar trebui să cobor, să nu ne vadă colegii împreună, că vorbe, că bârfe. Dau să cobor şi “stai aşa, domnişoară, vreau să îţi mai spun ceva.
– Domnişoară, eu simt o tensiune pozitivă între noi. Şi ştiu că şi tu o simţi. 
Îngheţ. Blocaj. Simt cum mi se usucă gura şi mi se pune un nod în stomac. Am paralizat. 
– Dom’profesor, eu va admir. Dar ştiţi, aveţi nevasta, copii, eu îi cunosc…
– Da, domnişoară, aveţi dreptate. Tocmai asta ar putea fi o problema. 
Am scăpat, gata, mă lasă în pace! Uf…
– Tocmai de asta va propun să încheiem un contract social. 
Ah, mă roagă să nu povestesc nimănui. 
– Ca la Hobbes? 
– Da, că la Hobbes. Un contract în care să ne iubim de 3-5 ori şi apoi fiecare să îşi vadă de drumul sau. 
Fuck, ce dracu’ faci în situaţiile astea? Am 19 ani, el 38, şi-mi propune să mă culc cu el, deşi are nevasta şi copii acasă. Ce dracu’ fac, ce zic? Cum scap de aici? 
– Dom’profesor, haideţi să mai discutăm despre asta. Nu ştiu ce să zic acum, mă mai gândesc, vedem.
Dau să ies. Mă opreşte şi mă trezesc cum mă sărută, îi simt limba în gura mea, dinții care înlocuiau buzele, mă rănea, mă durea foarte tare. Mâna lui mă “atingea” pe un san, brutal, neplăcut.” scrie Miruna Rolea pe Facebook.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Ultima istorisire îl vizează pe un profesor cu greutate de la SNSPA. Acuzațiile vin din partea unei foste studente, care spune că profesorul ei, Conf Univ Dr Ștefan Stanciugelu a sărutat-o cu forța, după ce i-a propus să se culce cu el.”Cam la 5 minute de mers pe jos...

Preluat de la EVZ