O mașină a ISU Argeș a fost lovită, luni, de un TIR, la Morărești, în timp ce se întorcea de la o intervenție la un accident. Unul din cei cinci subofițeri aflați în mașină acuză dureri de cap și va fi dus la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că autospeciala a fost lovită din spate de un TIR, în timp ce se întorcea de la un accident produs pe DN7, la Morărești.

”În timp ce se întorcea de la accidentul de la Morărești, autospeciala MAN de la Detașamentul Pitești a fost acroșată, din spate, de către un autotren care de deplasa în același sens. În autospecială se aflau cincisubofițeri”, a declarat Epure.

Potrivit acesteia, pagubele produse la autospecială urmează să fie evaluate, în zona în care a fost lovită fiind, în interior, pompele de apă.

Cei cinci subofițeri sunt conștienți, iar unul va fi trasportat la spital.

”Subofițerii nu au fost răniți. Unul acuză dureri de cap și este posibil să fie dus la spital pentru investigații medicale suplimentare”, a spus Epure.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat, pentru MEDIAFAX, că mașina ISU a fost lovită de TIR din cauza nepăstrării distanței, drumul fiind și umed.

Mașina ISU Argeș se întorcea de la o intervenție la un accident produs pe DN 7, în Morărești, pe sensul Vâlcea – Pitești, unde un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de un TIR. În urma impactului, două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/autospeciala-isu-lovita-de-un-tir-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-un-accident-un-subofiter-la-spital-1-43334.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/autospeciala-isu-lovita-de-un-tir-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-un-accident-un-subofiter-la-spital-1-43334-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv