Trei tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt și profanare de morminte, au fost reținuți de polițiștii constănțeni.

“Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt și profanare de morminte, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia i-au identificat pe I.P., în vârstă de 24 de ani, D.C.-C., în vârstă de 23 de ani și M.B.-P., în vârstă de 20 de ani, toți din localitatea Cuza Vodă – județul Constanța, bănuiți de comitera faptelor. Astfel, în perioada 10-17 octombrie a.c., tinerii în cauză ar fi comis faptele pe raza localității Cuza Vodă. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60% și predat persoanelor vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe bază de ordonanțe pentru o perioadă de 24 de ore și i-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 23 octombrie a.c. au fost prezentați unității de parchet în vederea luării măsurilor ce se impun.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/judetul-constanta-teribilisti-retinuti-dupa-ce-au-profanat-morminte-43342.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/judetul-constanta-teribilisti-retinuti-dupa-ce-au-profanat-morminte-43342-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv