UPDATE. Președintele Consiliului Județean arad, Iustin Cionca, a anunțat pe Facebook că vedeta de al Hollywood nu va ajunge în orașul de pe Mureș. ”Văd că s-a lansat ideea că actrița Pamela Anderson vine miercuri la Arad, la întâlnirea de la Consiliul Județean cu regizorul Andrea Iervolino. Ei bine, adevărul este că Pamela Anderson nu vine, deși ne-am bucura să avem oaspeți celebri care ajung la noi, ne cunosc și apoi ne promovează prin însăși prezența lor. În schimb sosește sigur Andrea Iervolino, unul dintre cei mai bine cotați producători de la Hollywood, care va primi și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității “Vasile Goldiș””, a transmis Cionca.

Prezența fostei vedete din Baywatch a fost anunțată inițial în delegația producătorului de film, dar neconfirmată organizatorilor până azi, conform presei locale arădene. Nu este însă pentru prima data cu Anderson, 50 de ani, îl însoțește pe producătorul în vârstă de 29 de ani.

Lui Andrea Iervolino i se va decerna, miercuri, la Palatul Administrativ din Arad, titlul Doctor Honoris Causa pentru activitate în domeniul artei şi culturii, la propunerea Centrului Cultural Italian de la Arad, care funcţionează sub egida Universităţii din Padova.

Producătorul Andrea Iervolino, a fost premiat cu titlul ”Best Producer” la cel ultima ediție a Festivalului de Film de la Veneția, alături de Al Pacino și Barry Levinson. A fost numit ”producătorul anului” la Capri Hollywood Film Festival, anul trecut, pentru ”Dubious Battle”, iar un an mai devreme  devenise ”Ambasadorul cinematografiei italiene în lume”.

El va avea şi o întâlnire cu studenţii italieni din oraş, iar apoi va participa alături de aceştia la o proiecţie de film la Cinematograful Arta.

Iervolino şi Pamela Anderson au mai apărut împreună la festivaluri internaţionale de film şi la diverse evenimente mondene. (Sursa foto: Stan Behal/ Postmedia)

rootstireaActualitate/EsentialMonden
UPDATE. Președintele Consiliului Județean arad, Iustin Cionca, a anunțat pe Facebook că vedeta de al Hollywood nu va ajunge în orașul de pe Mureș. ”Văd că s-a lansat ideea că actrița Pamela Anderson vine miercuri la Arad, la întâlnirea de la Consiliul Județean cu regizorul Andrea Iervolino. Ei bine,...

Preluat de la EVZ