Conducerea IPJ Olt a început o anchetă după ce cascheta unui polițist din comuna Sprîncenata a apărut într-o serie de fotografii și filmulețe dintr-o cârciumă din satul Frunzaru. Cascheta ar aparține chiar șefului de post din comuna Sprîncenata.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că se fac verificări, Departamentul de Control Intern al Inspectoratului urmând să identifice polițistul care și-a lăsat cascheta pe mâna petrecăreților.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus efectuarea de verificări privind aspectele semnalate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile care se impun”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt. 

Fotografii și o filmare în care apar mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice și care poartă șapca de polițist pe cap au fost distribuite pe Facebook.

Potrivit unor informații, cascheta ar aparține șefului de post din comuna Sprîncenata.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/s-au-deghizat-in-politisti-ancheta-dupa-ce-cascheta-unui-sef-de-post-apare-la-niste-petrecareti-foto-43335.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/s-au-deghizat-in-politisti-ancheta-dupa-ce-cascheta-unui-sef-de-post-apare-la-niste-petrecareti-foto-43335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv