Polițiștii argeșeni au fost sesizați, zilele trecute, cu privire la dispariția unui autoturism, din Ștefănești, județul Argeș.  Cea care a făcut reclamația la Poliție este o tânără, de 30 de ani, din Ștefănești, care apare in acte ca proprietar.

Potrivit declarațiilor acesteia, mașina, un Mercedes in valoare de 23 000 de euro, ar aparține iubitului ei care, de altfel, a si postat pe Facebook mesaje și fotografii cu mașina dispărută: ”În perioada 17.10.2017-20.10.2017 mi s-a furat din orașul Ștefănești aceasta mașină… OFER RECOMPENSA SUBSTANȚIALĂ persoanelor care mi pot oferi detalii AG 13 TKN. În sprijinul meu rog distribuiți mai departe”, anunța tânărul pe pagina de socializare.

Potrivit sursata.ro, iubitul tinerei, s-ar ocupa cu achiționarea-vânzarea de mașini, deținând mai multe autoturisme, după cum spun cunostințele acestuia. Polițiștii au demarat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cei care au informații in legătură cu mașina dispărută sunt rugați să contacteze poliția.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tanar-ofera-recompensa-substantiala-hotii-i-au-furat-bolidul-de-lux-1-43340.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tanar-ofera-recompensa-substantiala-hotii-i-au-furat-bolidul-de-lux-1-43340-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv