Cinci persoane au fost rănite, în această seară, după ce un TIR și alte trei mașini s-au ciocnit, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenție, între care și un elicopter SMURD, traficul pe DN2 fiind blocat, între localitățile Șindrilița și Lilieci.

Cinci persoane au fost rănite, vineri seara, în urma unui accident de circulație, niciuna dintre ele nefiind în stare gravă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, dar și un elicopter SMURD, două ambulanțe, trei echipe SMURD, o descarcerare și o autospecială de stingere, conform sursei citate.

Accidentul a avut loc între localitățile Șindrilița și Lilieci.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Ilfov, trei autoturisme și un tir s-au ciocnit din spate din cauză că nu au păstrat distanța regulamentară.

Zona este blocată, precizează sursa menționată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-cinci-persoane-ranite-dupa-ce-un-tir-si-trei-masini-s-au-ciocnit-intervine-elicopterul-smurd-43500.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-cinci-persoane-ranite-dupa-ce-un-tir-si-trei-masini-s-au-ciocnit-intervine-elicopterul-smurd-43500-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv