Accident pe șoseaua de centură a Alexandriei. Un tir s-a răsturnat și șoferul a rămas încarcerat. Tirul era încarcat cu electrocasnice și din primele date se pare că șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit TIR-ul venea dinspre Roșiorii de Vede și se îndrepta spre București. Imediat după ce a intrat pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, în aproiere de primul sens giratoriu, TIR-ul s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului, într-un șanț. Se pare că șoferul ar fi adormit la volan.

Acesta a rămas prins în cabină, de unde a fost scos de echipajele de descarcerare de la ISU Teleorman. Cel care se afla la volan era rănit, dar conștient.

A fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul Județean Alexandria.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-un-tir-s-a-rasturnat-soferul-a-ramas-incarcerat-video-1-43481.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-un-tir-s-a-rasturnat-soferul-a-ramas-incarcerat-video-1-43481-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv