Poliţia maghiară a arestat marţi un bărbat de 35 de ani, de origine pakistaneză, căutat de Interpol pentru că ar fi asasin plătit. Acesta se afla într-un grup mai mare de imigranţi, lângă frontiera cu Serbia, potrivit unui anunţ făcut de poliţiile ungară şi austriacă, scrie Reuters.

Bărbatul, căruia poliţia i-a dat numai iniţialele, A.Z., făcea obiectul unui mandat internaţional de arestare emis de Pakistan, fiind acuzat că a făcut „circa 70 de crime”.

Poliţia austriacă a anunţat că arestarea individului a avut loc pe baza informaţiilor furnizate de ea omologilor ungari, afirmând că bărbatul plănuia să ajungă în Austria cu ajutorul unei reţele de traficanţi.

În 2015, prim-ministrul ungar Viktor Orban a fost foarte criticat atunci când a decis să întărească paza la frontiere, declarând: „Ne vom apăra graniţele de criminali, terorişti şi imigranţi ilegali”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Poliţia maghiară a arestat marţi un bărbat de 35 de ani, de origine pakistaneză, căutat de Interpol pentru că ar fi asasin plătit. Acesta se afla într-un grup mai mare de imigranţi, lângă frontiera cu Serbia, potrivit unui anunţ făcut de poliţiile ungară şi austriacă, scrie Reuters.Bărbatul, căruia poliţia...

Preluat de la EVZ