Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, avertizări cod galben de ceață pentru 14 județe și Capitală. Totodată, traficul se desfășoară în condițiții de ceață densă pe mai multe autostrăzi.

Municipiul București și județele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomița, Argeș, Teleorman, Prahova, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Constanța și Tulcea până la ora 10.00.

Ceața determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația rutieră se desfășoară îngreunat, în condiții de ceață densă, pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești, precum și pe multe drumuri naționale importante din țară. Fenomenul este semnalat pe arterele din județe precum: Vrancea, Galați, Brăila, Ialomița, Prahova, Călărași, Olt, Giurgiu, Ilfov și în Capitală.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cod-galben-de-ceata-in-constanta-si-alte-judete-trafic-ingreunat-pe-mai-multe-autostrazi-si-drumuri-nationale-43478.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cod-galben-de-ceata-in-constanta-si-alte-judete-trafic-ingreunat-pe-mai-multe-autostrazi-si-drumuri-nationale-43478-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv