Astfel, potrivit jurnalistului de investigații, Grindeanu ”a obținut postul acesta la pachet și cu protecția unor oameni de-ai lui care au diferite funcții prin aparatul central și local”.

“În primul rând, gestul pe care l-a făcut, practic a acceptat sinecura asta politică, îl descalifică moral, uman, mai ales după ce s-a întâmplat între el și Dragnea. Cei de la PSD care l-au votat în Parlament, la rândul lor s-au descalificat și s-au umplut de penibil, după ce l-au dat jos în februarie, ajung să îl înscăuneze șef la ANCOM cu 10.000 de euro.

Cât se poate de penibil. Dragnea a mutat inteligent, l-a folosit pe Grindeanu și și-a rezolvat o problemă în partid. I-a închis gura lui și unora din zona de vest a țării care îl sprijineau pe Grindeanu. Probabil că Grindeanu a obținut postul acesta la pachet și cu protecția unor oameni de-ai lui care au diferite funcții prin aparatul central și local.

Grindeanu a venit la pachet cu mai mulți, de exemplu, fosta șefă de cabinet a lui a fost înscăunată prefect acum câteva săptămâni. Cred că este o negociere mai amplă. Dragnea și-a rezolvat treburile pe moment, însă ceea ce nu știe el este că Grindeanu, care s-a dovedit un personaj cât se poate de labil, îl va trăda cu proxima ocazie, va face echipă cu Tudose. Mi este un aspect, Grindeanu acceptând funcția aceasta, timp de 6 ani el nu mai poate juca nici un rol politic.

Președintele ANCOM, în momentul de față în România, este un personaj foarte important, el reglementează atât piața de telecomunicații, piața de cablu și piața televiziunilor din România”, a dezvăluit Silviu Mănăstire.

Mai mult, Silviu Mănăstire a precizat că prin funcția pe care acesta urmează să o ocupe la ANCOM, Sorin Grindeanu “se pregătește să le facă un avantaj celor de la Digi, care sunt RCS & RDS”.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Astfel, potrivit jurnalistului de investigații, Grindeanu ”a obținut postul acesta la pachet și cu protecția unor oameni de-ai lui care au diferite funcții prin aparatul central și local”. “În primul rând, gestul pe care l-a făcut, practic a acceptat sinecura asta politică, îl descalifică moral, uman, mai ales după ce...

Preluat de la EVZ