Pozele făcute într-un oraș din Siberia au terifiat întreaga lume, imaginile confirmând apariția unor lumini puternice pe cer.

Uimitoarea apariție și combinația de lumini albe și verzi a fost vizibilă din orice colț din nordul Rusiei, notează TheSun.

Martorii au precizat că a fost vorba despre un OZN gigantic care a acoperit cerul, obiectul având lumini gigant. Vasili Zubkov, un internaut, și-a postat prima reacție pe paginile de socializare. “Am ieșit să fumez o țigare și am crezut că vine sfârșitul lumii”.

Pentru ca totul să fie și mai misterios, ministerul rus al apărării a declarat că există într-adevăr un obiect neobișnuit care zboară cu o viteză uriașă peste nordul Siberiei.

Scenele extraordinare au fost surprinse de fotograful rus, Serghei Anisimov, din orașul Salekhard, care se întinde pe Cercul Arctic. “Am fost acaparat total pentru cteva minute, nu am înțeles ce se întâmplă”

La 500 de km îndepărtare, un alt fotograf, Alexey Yakovlev a capturat momentul și a fost martorul evenimentului OZN. “La început m-am gândit că este o formă neobișnuit de strălucitoare, o formă rotundă și atât. Dar treptat, mingea a început să se extindă, a devenit clar că nu este un fenomen. Imaginea a devenit înfricoșătoare. Nu eram singur, nu am avut halucinații. Un grup nu poate avea halucinații”. Mesajul comun pe toate rețelele de socializare e unul singur: “Extratereștrii au sosit”

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Pozele făcute într-un oraș din Siberia au terifiat întreaga lume, imaginile confirmând apariția unor lumini puternice pe cer.Uimitoarea apariție și combinația de lumini albe și verzi a fost vizibilă din orice colț din nordul Rusiei, notează TheSun.Martorii au precizat că a fost vorba despre un OZN gigantic care a...

Preluat de la EVZ