Simona Halep (1 WTA) – Elina Svitolina (4 WTA), 3-6, 4-6

Deși eliminată înaintea acestui meci, Elina Svitolina (Ucraina/4 WTA) i-a blocat româncei drumul către „careul de ași” de la Singapore, după ce s-a impus în minimum de seturi. Halep era obligată să o învingă pe ucraineancă, însă, sportiva noastră a cedat în doar o oră și 12 minute de joc.

Chiar dacă a început această ediție a competiției de la Singapore din postura de lider WTA, trebuie să recunoaștem că „Simo” nu s-a ridicat la acest nivel. Acum, după eliminarea de la Turneul Campioanelor, Halep poate fi detronată de Karolina Pliskova. Cehaoica îi va lua locul „tricolorei” în clasamantul mondial doar dacă va câștiga tilul la Singapore.

Semifinalele competiţiei vor fi: Caroline Garcia – Venus Williams şi Caroline Wozniacki – Karolina Pliskova.

CLASAMENT GRUPA ROȘIE

1. Caroline Garcia 4-4

2. Caroline Wozniacki 5-2

3. Elina Svitolina 3-4

4. Simona Halep 2-4

………………………………………

UPDATE: Caroline Garcia a revenit incredibil în meicul cu daneza Caroline Wozniacki pe care a învins-o cu 0-6, 6-3, 7-5. Franțuzoaica și-a trecut în cont o victorie spectaculoasă, mai ales că Wozniacki a servit pentru meci, la 5-4.

Astfel, Garcia are șanse de calificare în semifinale, dar acest lucru se va întâmpla dacă Svitolina va triumfa în fața lui Halep.

……………………………………………..

Constănțeanca, locul 1 mondial și principala favorită la WTA Finals, va juca, astăzi, de la ora 14:30 (în direct la Digi Sport 2 și LiveSCORE pe evz.ro), cu ucraineanca Elina Svitolina (4 WTA), în ultima etapă din Grupa Roșie.

Până la meciul de astăzi, „Simo” a bifat o victorie și o înfrângere, în timp ce Svitolina a pierdut ambele partide. Cele două au șanse de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor, dacă triumfă în duelul direct, iar rezultatul dintre Wozniacki și Garcia le este favorabil. 

Altfel, la capitolul „directe”, scorul între Halep și Svitolina este egal, 2-2. „Vreau să mă gândesc că în următorul meci pot să joc mai bine şi că acest meci nu o să mă afecteze atât de mult. Se întâmplă. Suntem la un nivel la care toate jucătoarele joacă bine. O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren în următorul meci”, a spus Halep, potrivit Digi Sport.

Până la ora disputării acestei partide vom afla deja rezultatul meciului dintre Wozniacki și Garcia, de la ora 11:00, în direct la Digi Sport 2.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep (1 WTA) - Elina Svitolina (4 WTA), 3-6, 4-6Deși eliminată înaintea acestui meci, Elina Svitolina (Ucraina/4 WTA) i-a blocat româncei drumul către „careul de ași” de la Singapore, după ce s-a impus în minimum de seturi. Halep era obligată să o învingă pe ucraineancă, însă, sportiva noastră...

Preluat de la EVZ