LiveSCORE: Simona Halep (1 WTA) – Elina Svitolina (4 WTA), 0-1

………………………………………

UPDATE: Caroline Garcia a revenit incredibil în meicul cu daneza Caroline Wozniacki pe care a învins-o cu 0-6, 6-3, 7-5. Franțuzoaica și-a trecut în cont o victorie spectaculoasă, mai ales că Wozniacki a servit pentru meci, la 5-4.

Astfel, Garcia are șanse de calificare în semifinale, dar acest lucru se va întâmpla dacă Svitolina va triumfa în fața lui Halep.

……………………………………………..

Constănțeanca, locul 1 mondial și principala favorită la WTA Finals, va juca, astăzi, de la ora 14:30 (în direct la Digi Sport 2 și LiveSCORE pe evz.ro), cu ucraineanca Elina Svitolina (4 WTA), în ultima etapă din Grupa Roșie.

Până la meciul de astăzi, „Simo” a bifat o victorie și o înfrângere, în timp ce Svitolina a pierdut ambele partide. Cele două au șanse de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor, dacă triumfă în duelul direct, iar rezultatul dintre Wozniacki și Garcia le este favorabil. 

Altfel, la capitolul „directe”, scorul între Halep și Svitolina este egal, 2-2. „Vreau să mă gândesc că în următorul meci pot să joc mai bine şi că acest meci nu o să mă afecteze atât de mult. Se întâmplă. Suntem la un nivel la care toate jucătoarele joacă bine. O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren în următorul meci”, a spus Halep, potrivit Digi Sport.

Până la ora disputării acestei partide vom afla deja rezultatul meciului dintre Wozniacki și Garcia, de la ora 11:00, în direct la Digi Sport 2.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
LiveSCORE: Simona Halep (1 WTA) - Elina Svitolina (4 WTA), 0-1.............................................UPDATE: Caroline Garcia a revenit incredibil în meicul cu daneza Caroline Wozniacki pe care a învins-o cu 0-6, 6-3, 7-5. Franțuzoaica și-a trecut în cont o victorie spectaculoasă, mai ales că Wozniacki a servit pentru meci, la 5-4. Astfel, Garcia...

Preluat de la EVZ