Dinamo s-a calificat, joi, în „optimile” Cupei României, după o victorie chinuită, obținută în fața celor de la Aerostar Bacău (liga a III-a), scor 1-0, gol marcat de Adam Nemec (85). Conform prosport.ro, în tabăra dinamovistă a izbucnit un scandal uriaș înaintea confruntării. Steliano Filip a băut în noaptea de miercuri spre joi, împreună cu alți doi coechipieri, în hotelul din Piatra Neamț, unde era cazată formația Dinamo. Deranjați de zgomotul făcut de fotbaliști, un client al stabilimentului a chemat poliția. „Nici nu putem confirma, nici nu putem infirma”, au declarat oameni din cadrul Poliției Piatra Neamț pentru sursa citată.

„Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători.  Agentul le-ar fi zis Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă. După s-au calmat. Există fişă de intervenţie. Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult”, a povestit o sursă pentru prosport.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo s-a calificat, joi, în „optimile” Cupei României, după o victorie chinuită, obținută în fața celor de la Aerostar Bacău (liga a III-a), scor 1-0, gol marcat de Adam Nemec (85). Conform prosport.ro, în tabăra dinamovistă a izbucnit un scandal uriaș înaintea confruntării. Steliano Filip a băut în noaptea...

Preluat de la EVZ