O butelie a explodat, astăzi, în interiorul unui service-auto din Puchenii Mari, județul Prahova, unde a izbucnit un incendiu violent, în interior fiind și alte butelii, dar și autoturisme, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în service sunt șapte autoturisme și 4 butelii, una dintre ele explodând. Niciun pompier nu a fost rănit.

„În service se pare că sunt 7 autoturisme și 4 butelii. Una dintre ele a explodat dar niciun pompieri nu a fost rănit. Echipajele nu se pot apropia foarte mult pentru că sunt în pericol. Incendiul încă nu a fost localizat. S-au stins mai multe focare dar mai este unul foarte mare, unde sunt buteliile”, a spus Vasiloae.

Polițiștii rutieri din Prahova au deviat traficul de pe DN 1, din zona producerii incendiului, pe rute ocolitoare, șoseaua fiind blocată la ora transmiterii acestei știri. Potrivit IGSU, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați.

Reprezentanții IGSU transmit că până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Sursă foto: observatorulph.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/incendiu-violent-service-auto-cuprins-de-flacari-pompierii-intervin-de-urgenta-43506.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/incendiu-violent-service-auto-cuprins-de-flacari-pompierii-intervin-de-urgenta-43506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv