Totodată, bombardiere strategice Tu-160, TU-95MC și Tu-22M3 au decolat de la mai multe baze aeriene rusești și au lansat rachete de croazieră asupra unor ținte convenționale din Kamceatka, Republica Komi și un teren militar rusesc din Kazahstan. Manevrele s-au încununat cu succes, au declarat oficiali ai Ministerului Apărării de la Moscova.

Noi mişcări pe scena internaţională. RUSIA a LANSAT o RACHETĂ PROTON

“În cadrul acestui antrenament- care au angajat cele trei componente nucleare: forțele de rachete strategice (RVSN), submarinele nucleare ale flotelor Nordului și din Pacific, precum și aviația pe distanțe lungi -comandantul suprem al armatei a efectuat lansarea a patru rachete balistice” de la centrul de comandă, a subliniat declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile de presă TASS și RIA Novosti, citat de agerpres.ro.

PUTIN nu se joacă! Primele imagini cu BESTIA NUCLEARĂ “Satan 2”. Este de 2.000 de ori mai PUTERNICĂ decât bombele de la HIROSHIMA și NAGASAKI și poate RADE DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI un stat de dimensiunile FRANȚEI! Când va fi LANSAT proiectilul

De altfel, Rusia a vorbit despre modernizarea tehnicilor militare, săptămâna trecută anunțându-și planurile de a testa așa numita super armă Satan 2, potrivit informațiilor apărute în dailystar.co.uk.

O rachetă balistică intercontinentală “Topol” a fost lansată de pe cosmodromul din Plesețk (nord) și trei rachete balistice au fost lansate de două submarine nucleare lansatoare de rachete (SNLF), două din Marea Ohotsk, la nord de Japonia, iar unul din Marea Barenț, în Oceanul Atlantic, indicase anterior Ministerul Apărării rus.

În paralel, bombardiere strategice Tu-160, Tu-95MC și Tu-22M3 au decolat de la mai multe baze aeriene rusești și au lansat rachete de croazieră “asupra unor ținte la sol” situate pe poligonul Kura din Kamceatka (Extremul Orient), la Pemboi, în Republica Komi (nord) și la Terekta, un poligon rusesc în Kazahstan.

“Toate obiectivele antrenamentului au fost îndeplinite cu succes”, precizează ministerul într-un comunicat.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Totodată, bombardiere strategice Tu-160, TU-95MC și Tu-22M3 au decolat de la mai multe baze aeriene rusești și au lansat rachete de croazieră asupra unor ținte convenționale din Kamceatka, Republica Komi și un teren militar rusesc din Kazahstan. Manevrele s-au încununat cu succes, au declarat oficiali ai Ministerului Apărării de...

Preluat de la EVZ