ZIUA CEA MAI NEAGRĂ în istoria DNA: Kovesi, OBLIGATĂ SĂ DEMISIONEZE

„Niciodată nu am încălcat nici legea și nici condul deotologic prin ceea ce am făcut că magistrat. Inerent, în activitatea de reprezentare a unei instituții, poți să participi la evenimente private sau la evenimente publice unde ești invitat în calitate de reprezentant al acelei instituții. În rest, toate aceste acuzații care vin de la inculpați eu nu o să le comentez nici pe viitor și nu le-am comentat nici până acum”, a precizat Kovesi, într-un interviu acordat Vice România.

NUME GRELE DE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009. AUDIERI FĂRĂ PRECEDENT!

Ea a dat un nou răspuns tranșant celor care îi reproșează că nu merge în față Comisiei parlamentare de anchetă înființată în urma dezvăluirilor jurnalistului Dan Andronic în serialul „Noi suntem Statul!”. 

„Nu mă duc pentru că respect legea și respect statutul de magistrat, care spune că procurorii în România sunt independenți. Dacă cineva consideră că eu am încălcat legea, că am încălcat codul deontologic, poate sesiza CSM sau poate să facă plângere, așa cum s-a întâmplat de altfel și în alte situații, când am fost reclamată.

Dragnea şi Kovesi într-o ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0. Cine a lăsat capul jos şi CINE A DOMINAT în DUELUL PRIVIRILOR extrem de tăioase – Galerie foto şi video cu MOMENTUL ANULUI

Raportat la acea comisie am primit o invitație de a mă prezenta, am studiat obiectul comisiei de anchetă și am dat un răspuns în care am spus că nu dețin și nu cunosc nicio informație legată de obiectul acelei anchete pe care o fac”, a declarat Laura Codruța Kovesi. 

Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea! DOVADA DOVEZILOR. Șefa DNA, pusă în fața evidenței

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
ZIUA CEA MAI NEAGRĂ în istoria DNA: Kovesi, OBLIGATĂ SĂ DEMISIONEZE„Niciodată nu am încălcat nici legea și nici condul deotologic prin ceea ce am făcut că magistrat. Inerent, în activitatea de reprezentare a unei instituții, poți să participi la evenimente private sau la evenimente publice unde ești invitat în...

Preluat de la EVZ