O fată în vârstă de doar 14 ani, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, s-a sinucis într-un mod înfiorător. Fata a fost găsită spânzurată în podul casei. Din primele date rezultă că minora a fost dusă de părinți, joi, la școală, iar după cursuri s-a dus acasă.

Potrivit monitorulsv.ro, din câte se pare macabra descoperire a fost făcută de fratele mai mic al fetei. Mama fetei, anunțată că s-a întâmplat ceva rău, a venit de urgență acasă, însă fata era deja moartă.

Polițiștii nu au suspiciuni cu privire la ce s-a întâmplat, existând indicii certe despre cum fata și-a pregătit actul suicidal. Lângă cadavru a fost găsit un scaun. Minora era elevă la Școala Miron Costin din Burdujeni, iar din primele date adunate de la apropiați se pare că avea o relație tensionată în familie, fiind un copil rebel.

 Potrivit suceavanews.ro, adolescenta s-ar fi plâns colegelor că are o relație tensionată și nu mai suportă certurile cu părinții.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/o-copila-de-14-ani-s-a-spanzurat-dupa-o-cearta-cu-parintii-cadavrul-gasit-de-fratele-mai-mic-43494.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/o-copila-de-14-ani-s-a-spanzurat-dupa-o-cearta-cu-parintii-cadavrul-gasit-de-fratele-mai-mic-43494-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv