Reamintim că, în urmă cu câteva zile, generalul Dumitru Iliescu, fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), a dezvăluit publicului modul în care „Binomul SRI-DNA” îşi planifica acţiunile şi punea la cale execuţiile. Acesta a confirmat anumite zvonuri despre Laura Codruţa Kovesi, George Maior sau Florian Coldea, dar a scos la lumină şi alte informaţii noi.

Dumitru Iliescu susţine despre „Binomul SRI-DNA” că execuţiile ce urmau să ajungă la ei erau de fapt planificate cu ceva timp înainte de către Kovesi, care se întâlnea cu generalul Dumitru Dumbravă, fostul şef al Direcţiei Juridice a SRI, alături de care se sfătuia în legătură cu desfăşurarea situaţiei.

 

DEZVĂLUIRI în PREMIERĂ despre BINOMUL SRI-DNA. Un GENERAL a avut CURAJUL să spună lucrurilor pe NUME: „EXECUŢIILE se puneau la cale SÂMBĂTA”

 

Redăm integral postarea generalului Dumitru Iliescu:

 

„ATI INTRAT PE UN TEREN MINAT, DOMNULE PONTA!!!

Daca se doreste sa vorbim despre tradari in PSD, despre legaturi cu binomul si despre sprijinirea acestuia, atunci cu siguranta domnul Ponta nu este, nici pe departe, persoana cea mai potrivita sa faca acest lucru. Cu totii am avut incredere in el si i-am acordat sprijinul nostru, intr-o masura mai mare, sau mai mica, in drumul spre sefia partidului. Se pare ca domnul Ponta are memoria scurta.

Daca nu-si mai aduce aminte, am sa-i reamintesc eu. Inainte cu un an de momentul alegerii ca presedinte al PSD, domnul Ponta mi-a facut o vizita inopinata la resedinta mea de la Mogosoaia. A venit impreuna cu domnul Oprea, fara sa ma anunte in prealabil. Desi m-am trezit efectiv cu ei la poarta, nu i-am lasat acolo, ci i-am primit. Recunosc, mai gresesc si eu..!!! Dar atunci, mi-am dat seama ca au o problema importanta, daca au venit fara sa anunte. Si asa a fost.

Domnul Ponta dorea sa ocupe functia de Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, functie care in acel moment era detinuta de domnul Valer Dorneanu. Si el si Oprea, care-l sustinea puternic, au motivat ca doresc sa devina vizibil si sa capete experienta, in incercarea de a accede intr-o functie importanta in conducerea partidului. La acel moment, m-a convins si chiar i-am spus sa se pregateasca in mod serios si ca daca o face cum trebuie, el va fi urmatorul presedinte al partidului. Am vorbit cu cei ce decideau acest lucru, le-am recomandat sa il ajute si asa s-a si intamplat. In acel moment, nu m-am gandit ca domnul Ponta poate sa tradeze partidul, in modul in care a facut-o.

Cand domnul Geoana mi-a spus ca doreste sa il ia in echipa restransa, cu care dorea sa se deplaseze, la intalnirile cu electoratul in judete, nu m-am opus, desi imi sosisera semnale ca domnul Ponta nu joaca cinstit. Aveam sa raman surprins, cand am constatat ca era mereu in legatura cu cei din echipa adversa. Stiam conexiunile lui cu binomul si cei din jurul acestuia, dar imi venea greu sa cred ca va trada fara nicio retinere. Primul care si-a dat seama de acest lucru a fost domnul Cosmin Gusa. Ponta a cerut sa intre in echipa restransa a lui Mircea Geoana, ca sa poata avea acces la informatiile cele mai importante,vis-a-vis de campania acestuia. La un moment dat, independent de domnul Gusa, care poate oferi foarte multe detalii, mi-am dat seama ca cineva din interiorul echipei tradeaza. Dupa o scurta documentare am ajuns la domnul Ponta.

 

 

CELE 7 ETAPE prin care SISTEMUL LICHIDEAZĂ ADVERSARII. Un general A SPUS TOT CE ŞTIE despre „modul de lucru” al BINOMULUI

Trebuia sa realizez acest lucru mai devreme, mai ales ca stiam despre legaturile lui cu Maior, Oprea si grupul de la Cluj. Desi nu am avut informatii ca a fost in sufrageria lui Oprea in seara alegerilor, ulterior mi-au venit date despre faptul ca a fost in conexiune permanenta cu Oprea si Maior, carora le furniza date referitoare la ceea ce se intampla in stafful lui Geoana. Tradarea nu s-a rezumat doar la aceste aspecte, a mers mai departe, votandu-l pe contacandidatul acestuia Crin Antonescu, asa cum ulterior a recunoscut, chiar el, in mod public. Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar unii au sustinut ca l-a votat in turul al doilea pe domnul Basescu. De fapt mai conteaza daca l-ai votat, sau nu, pe Basescu, cand tu te plimbi peste tot cu Geoana, spunand oamenilor ca il sustii si votezi adversarul sau in alegeri???

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reamintim că, în urmă cu câteva zile, generalul Dumitru Iliescu, fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), a dezvăluit publicului modul în care „Binomul SRI-DNA” îşi planifica acţiunile şi punea la cale execuţiile. Acesta a confirmat anumite zvonuri despre Laura Codruţa Kovesi, George Maior sau Florian Coldea,...

Preluat de la EVZ