Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu o sancțiune de 580 de lei după ce, în timp ce era controlat de Poliție, în trafic, a plecat acasă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Florentina Dobre, a declarat, pentru Mediafax, că un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost oprit, joi seara, în trafic.

”Nu a fost urmărit în trafic, a fost oprit în urma unui control de rutină efectuat de polițiști, la care acesta a oprit, după care și-a continuat deplasarea, fiind găsit ulterior la domiciliul dânsului. A fost sancționat contravențional, patru puncte amendă, 580 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru nerespectarea indicațiilor polițiștului rutier. Măsura se poate lua și în lipsă, contravenientul nu trebuie să fie de față. Nu s-a reușit un dialog cu acesta, deci nu au fost recoltate probe biologice de sânge. S-a discutat cu un procuror din cadrul Parchetului dacă fapta ar întruni elementele constitutive ale unei infracțiuni și s-a considerat că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii, fapt pentru care colegii mei au procedat la întocmirea procesului verbal de contravenție”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași.

Surse din cadrul Poliției au spus că bărbatul oprit în trafic este președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. Acesta, după ce le-a dat polițiștilor documentele, a plecat către casă, nerespectând indicațiile agenților care îi spuseseră să rămână în mașină până la finalizarea verificărilor.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, nu a putut fi contactat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/presedintele-cj-calarasi-lasat-fara-permis-si-amendat-dupa-ce-a-plecat-in-timpul-unui-control-al-politiei-43485.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/presedintele-cj-calarasi-lasat-fara-permis-si-amendat-dupa-ce-a-plecat-in-timpul-unui-control-al-politiei-43485-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv