Președintele rus, Vladimir Putin, a lansat personal patru rachete intercontinentale care pot transporta încărcături nucleare în cursul unor exerciții desfășurate în cursul nopții de joi spre vineri în mai multe zone din Rusia, anunță Kremlinul.

“Exercițiul a verificat interacțiunea Forțelor Balistice Strategice, submarinelor nucleare ale Flotei Nordice și Flotei Pacifice și avioanelor militare de cursă lungă. Comandantul suprem al forțelor armate (președintele Vladimir Putin -n.red.) a lansat cele patru rachete”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de site-ul agenției Tass.

În cursul exercițiilor, au fost lansate trei rachete de la bordul unor submarine și una din poligonul Plesețk, situat în nordul Rusiei. Toate rachetele intercontinentale au atins țintele.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/putin-a-lansat-personal-rachete-intercontinentale-cu-potential-nuclear-in-cursul-unor-exercitii-43490.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/putin-a-lansat-personal-rachete-intercontinentale-cu-potential-nuclear-in-cursul-unor-exercitii-43490-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv