Marșul a început în jurul orelor 19.00, în parcul din fața magazinului Unirii, unde s-au adunat 300 de persoane. Ei au plecat spre Piața Bucur, unde se va organiza și o mișcare flashmob.

Bucureștenii sunt așteptați la marș cu instrumente muzicale pentru a cânta în momentul organizat în Piața Bucur, care va avea loc în jurul orelor 22.30. Piesele care vor fi interpretate sunt: ”Back to life” (Goodbye to Gravity), ”Exerciţiu” (Valeriu Sterian) şi ”Vinovaţii fără vină” (Pasărea Colibri).

”Ne strângem acolo la Colectiv, i-am invitat să vină cu chitare, pentru a crea un moment. Nimic special, pur şi simplu ne întâlnim acolo. Se aprinde o lumânare, se pune o floare, fiecare ce simte. Nu e nimic impus. Noi aşa am făcut invitaţia, să vină cine poate, cine ştie, cu o chitară, am fixat şi trei cântece. O să încercăm să facem şi un flashmob. Sunt cântece uşoare”, a spus Eugen Iancu, pentru News.ro.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Marșul a început în jurul orelor 19.00, în parcul din fața magazinului Unirii, unde s-au adunat 300 de persoane. Ei au plecat spre Piața Bucur, unde se va organiza și o mișcare flashmob.Bucureștenii sunt așteptați la marș cu instrumente muzicale pentru a cânta în momentul organizat în Piața Bucur,...

Preluat de la EVZ