Un tânăr din Timișoara a găsit în Piața Libertății o sacoșă din plastic în care se aflau aproape 26.000 lei, întreaga sumă de bani fiind predată polițiștilor, care au reușit să dea de păgubit.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, sacoșa din plastic în care se aflau 25.800 lei a fost găsită în Piața Libertății din Timișoara, în urmă cu două zile, de către un tânăr din oraș, angajat al Centrului Antidrog Timiș.

Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii și i-a predat polițiștilor din cadrul Secției 1 Timișoara.

În urma verificărilor, a fost identificat păgubitul, căruia i-a fost restituită suma de bani.

“Vă informăm că fapta de a nu preda, în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracțiunea de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, arată IPJ Timiș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tanar-a-predat-la-politie-o-sacosa-din-plastic-in-care-se-aflau-26-000-lei-43487.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-tanar-a-predat-la-politie-o-sacosa-din-plastic-in-care-se-aflau-26-000-lei-43487-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv