Site-ul se numește Minds.com si promite confidențialitate asupra datelor introduse, securitate şi transparenţă în privinţa modului în care sunt promovate postările.  Reteaua functioneaza precum Facebook, utilizatorii pot posta mesaje sau imagini, iar ceilalţi le comentează sau promovează, însă mai are şi altceva în plus. Cei care au creat site-ul spun că nu vor să scoată bani de pe urma vânzării de date personale. 

În același timp, Minds.com nu are nicio problema daca utilizatorii doresc sa foloseasca nume false. Mai mult, site-ul recompensează 
utilizatorii care interacţionează cu ceilalţi, prin comentarii la postări sau voturi. Utilizatorii primesc puncte cu care îşi pot promova mai puternic postările pe reţea.

Site-ul există acum pe piață atât în varianta desktop cât şi pentru mobile. Reţeaua este susţinută de o pagină afiliată grupului Anonymous, ‘ART of Revolution’, care a lansat un apel pentru susţinerea site-ului. „Haideţi să colaborăm pentru a ajută la construcţia minds.com şi altor reţele securizate”, afirmă în apel, citat de The Independent. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Site-ul se numește Minds.com si promite confidențialitate asupra datelor introduse, securitate şi transparenţă în privinţa modului în care sunt promovate postările.  Reteaua functioneaza precum Facebook, utilizatorii pot posta mesaje sau imagini, iar ceilalţi le comentează sau promovează, însă mai are şi altceva în plus. Cei care au creat site-ul...

Preluat de la EVZ