Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la o șhaormerie de la Sora. „Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu înțelege și că să plece la el acasă. 

Angajatul le-a spus că nu pleacă acasă, pentru că aici este acasă pentru el. Unul a întins mâna și l-a lovit, iar angajatul a ieșit până afară pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit în continuare cei doi. Clienții erau speriați. Unul dintre agresori avea la el o sticlă de băutură”, ne-a spus un martor la tot incidentul.  

Acest incident reprezintă o premieră în oraș, iar poliția a deschis o anchetă. Imaginile de la incident au fost depuse probă la Poliție, conform unor surse, citate de Stiridecluj.ro. Reprezentanții restaurantului au spus că au încredere în poliție pentru a face lumină în acest caz.

Pentru că nu găsea forță de muncă din România, patronul a angajat refugiați sirieni și este foarte mulțumit de ei. Ei au învățat să vorbească românește suficient pentru a se înțelege cu clienții, au carte de muncă și locuiesc în Cluj-Napoca.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/04bd6c5d33679ba6ab1ba74def3475fe.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/04bd6c5d33679ba6ab1ba74def3475fe-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la o șhaormerie de la Sora. „Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu...

Preluat de la EVZ