„Cel puţin 16 femei au acuzat preşedintele că le-a hărţuit în timpul campaniei electorale. Săptămâna trecută, în timpul conferinţei de la Rose Garden, preşedintele a numit aceste acuzaţii «ştiri false». Este poziţia oficială a Casei Albe că toate aceste femei mint?”, a întrebat Jacqueline Alemany de la CBS News.

Sanders a răspuns scurt: „Da, am fost clari în legătură cu asta de la început, iar preşedintele a vorbit despre asta”. 

În timpul conferinţei de la Rose Garden, Donald Trump a fost întrebat în legătură cu acuzaţiile aduse lui de Summer Zervos, fostă concurentă a emisiunii lui de televiziune, „The Apprentice”. Ea susţine că Trump a sărutat-o cu forţa şi i-a atins sânii.

„Tot ce pot spune este că totul e «fake news» (ştiri false, n.r.). Sunt chestii inventate şi este ruşinos ce se întâmplă, dar asta se întâmplă în lumea politicii”, a spus Trump reporterilor.

Trump, ENERVAT de Putin în problema NUCLEARĂ nord-coreeană. Cel mai puternic om al planetei, MESAJ DUR

Unsprezece femei au acuzat, în timpul campaniei electorale din 2016, că pe atunci candidatul republican la preşedinţie le-a atins şi sărutat fără consimţământul lor. Alte femei l-au acuzat că a intrat peste ele când se dezbrăcau la prezentări de modă, potrivit news.ro. Preşedintele Statelor Unite a negat toate aceste acuzaţii.

ARMA NUCLEARĂ va fi DETONATĂ CURÂND. Un oficial nord-coreean DEZVĂLUIE ce planuri are Kim Jong-un pentru BOMBA cu HIDROGEN

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Cel puţin 16 femei au acuzat preşedintele că le-a hărţuit în timpul campaniei electorale. Săptămâna trecută, în timpul conferinţei de la Rose Garden, preşedintele a numit aceste acuzaţii «ştiri false». Este poziţia oficială a Casei Albe că toate aceste femei mint?”, a întrebat Jacqueline Alemany de la CBS News.Sanders...

Preluat de la EVZ