Anchetatorii au stabilit filmul crimei petrecute, joi seara, în Dâmbovița, unde doi bărbați au fost împușcați, lângă Târgoviște, după ce au prins un braconier. Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, a declarat, pentru Mediafax, că anchetatorii au stabilit faptul că cei doi bărbați au fost împușcați în urma unui conflict spontan, nefiind vorba de o „execuție în stil mafiot”.

„Nu e execuție în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost și în dimineața respectivă, au cules și au dus-o soției consilierului, la piață, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă și s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv și de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri și că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împușcate”, a declarat Mihai Dincă.

Cei doi bărbați au fost împușcați la câteva sute de metri distanță de terenul pe care îl deținea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanță de 100 de metri unul de celălalt.

„Lucrăm intens în vederea stabilirii unui cerc de suspecți”, a mai spus Dincă.

Consilierul local din Răzvad și amicul său au fost împușcați, joi seara, în zona Nisipuri, de lângă Târgoviște, anchetatorii efectuând cercetări pentru omor calificat.

Potrivit Poliției Dâmbovița, sunt echipe complexe de cercetare, care desfășoară activități sub coordonarea procurorului, iar în ajutor au venit și doi polițiști de la IGPR care participă la cercetări.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-de-la-targoviste-consilierul-local-si-amicul-sau-impuscati-in-urma-unui-conflict-spontan-43512.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-de-la-targoviste-consilierul-local-si-amicul-sau-impuscati-in-urma-unui-conflict-spontan-43512-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv