Doi turiști din București, care au rămas cu mașina în pană pe munte, pe drumul spre Padina, în viscol, au fost salvați, sâmbătă, de jandarmii montani.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, sâmbătă dimineață, s-a intervenit pentru salvarea a două persoane care au rămas în pană cu mașina pe Drumul Județean 713, în timp ce mergeau spre Padina, în Munții Bucegi.

„Cele două persoane, din București, se îndreptau spre Padina, dar nu au mai putut continua drumul. Acestea au solicitat sprijinul jandarmilor deoarece era foarte frig, vânt puternic, începuse să ningă și nu puteau porni mașina pentru a se încălzi”, arată Jandarmeria Prahova.

Potrivit sursei citate, jandarmii i-au dus pe cei doi la cabana Dichiu, unde li s-a oferit ceai cald, iar turiștii s-au încălzit până la sosirea unei platforme pentru ridicarea autovehiculului cu defecțiuni la motor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/doi-turisi-care-au-ramas-cu-masina-in-pana-pe-viscol-salvati-de-jandarmi-43517.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/doi-turisi-care-au-ramas-cu-masina-in-pana-pe-viscol-salvati-de-jandarmi-43517-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv